Waar kun je een wordpress webdesign laten maken?

Wordpress webdesign

Als je een nieuwe website wilt laten maken moet je allereerst beslissen op welk platform je dat graag wilt laten doen. Je hebt daarbij namelijk de keuze uit diverse opties, waarvan een WordPress webdesign een van de beste is. WordPress is namelijk een ontzettend gebruiksvriendelijk platform, en je kunt er heel veel maatwerk mee realiseren. Weet jij dus al precies hoe jouw nieuwe website er uit moet komen te zien en weiger je af te wijken van dat design? Dan kun je het beste een WordPress webdesign laten maken. Daarmee is de kans namelijk het grootst dat je precies krijgt wat je wilt, en dat je het design zelfs achteraf nog kunt laten aanpassen als je dat wenst.

Een wordpress webdesign is super gebruiksvriendelijk

Voor iedere ondernemer die het fijn vindt om zelf wijzigingen aan zijn of haar website te kunnen doorvoeren is een wordpress webdesign de beste keuze. Met een wordpress website kun je namelijk, als hij eenmaal af is, heel veel zelf. Je logt gewoon in op de back-end en kunt daar pagina’s met tekst of foto’s toevoegen, producten bewerken (indien het een webshop betreft), social media knoppen toevoegen en ga zo maar door. Je kunt zelfs de lettertypes en de grootte van de tekst wijzigen als je eens iets anders wilt. Met een wordpress webdesign kun je echt alle kanten op, ook als hij eenmaal af is. Dus hoeveel pagina’s met informatie je ook nodig hebt, en hoe deze er ook uit moeten komen te zien, in wordpress heb je alle vrijheid betreft design en opmaak. Jouw wordpress developer zal je uiteraard uitleggen hoe je dit allemaal doet, want het kan in het begin gerust een beetje ingewikkeld lijken. Dat is het echter allesbehalve. WordPress staat niet voor niets bekend als een platform waarmee zelfs mensen zonder enig verstand van computers om kunnen gaan, en jij dus ook!

Een wordpress webshop inrichten

Ben je van plan een webshop te starten? Dan heb je natuurlijk een site nodig met shop-functie, en ook daarvoor is het wordpress platform perfect geschikt. Sterker nog, ze hebben heel veel slimme functies verzonnen waarmee jij de shop zowel makkelijk kan beheren, als jouw klanten makkelijk kunnen shoppen. Een overzichtelijke one-page-checkout bijvoorbeeld. Dit is de pagina waar klanten op komen als ze een bestelling willen plaatsen. In plaats van ze meerdere stappen te laten doorlopen heeft wordpress bedacht dat het veel beter is als alles op één pagina staat. Op die manier haken klanten namelijk minder snel af, en dat scheelt je omzet, heel slim dus! Of wat dacht je van het kunnen toevoegen van kortingscodes, allerlei subcategorieën of de zogeheten ‘bijpassende producten’? Allemaal functies die je er zomaar bij krijgt als je ervoor kiest om een wordpress webshop te laten maken. Dus mocht je net nog twijfelen, dan denk ik dat je nu wel overtuigd bent van de gemakken van dit platform, niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *