Kende je deze nagelstyliste in Drunen al?

nagelstyliste Drunen

Veel vrouwen vinden het belangrijk om mooie nagels te hebben. Het ziet er namelijk niet alleen heel verzorgd uit, maar ze voelen zich er ook extra sexy mee. Niet iedereen heeft echter van zichzelf mooie of stevige nagels, vandaar dat ze vaak aankloppen bij deze nagelstyliste in Drunen. Zij heeft de kennis en kunde in huis om ook van jouw nagels een waar kunstwerkje te maken, of simpelweg gezond te krijgen. Bij haar kun je bijvoorbeeld nepnagels van acryl laten zetten. Zeker vrouwen die zelf niet gezegend zijn met stevige nagels vinden dit een echte uitkomst. Acrylnagels worden namelijk over je bestaande nagel heen geplakt. Uiteraard kun je daarbij de vorm en de lengte van de nagels zelf bepalen. Veel vrouwen kiezen voor lang en ovaal afgerond, maar je kunt ze ook wat vierkanter laten afronden en kort houden. Het is maar net waar je zelf van houdt. Deze nagelstyliste in Drunen zorgt ervoor dat jouw nagels er precies zo uitzien als je zelf graag zou willen, en dat uiteraard in een kleur naar keuze.

Nagelstyliste in Drunen voor gellak

Houdt je niet zo van nepnagels of vindt je dat teveel gedoe, maar wil je wel mooie, verzorgde nagels hebben die weinig onderhoud vereisen? Dan is gellak misschien wel iets voor jou! Bij deze nagelstyliste in Drunen kun je terecht voor gellak in alle kleuren van de regenboog. Gellak wordt in tegenstelling tot acryl met een klein kwastje op de nagel aangebracht. Het is dus geen nepnagel maar een lak, en je eigen nagel dient lang genoeg zijn om deze te kunnen lakken met gellak. De lak is wel een heel stuk dikker dan normale nagellak, maar dat is ook de bedoeling. Gellak laat de nagelstylist in Drunen opdrogen onder een blauwe lamp, wat ervoor zorgt dat hij super hard wordt. De lak is dan vele malen stootvaster dan normale nagellak, en blijft bovendien langer zitten. Je hebt er veel langer plezier van dan bij normale nagellak, en het voelt ook nog eens heel prettig, een beetje rubber-achtig. Gel nagellak kun je ongeveer elke twee weken laten aanbrengen, maar als je er heel voorzichtig mee bent kan het zelfs nog langer dan dat blijven zitten. Op een gegeven moment krijg je echter (net zoals bij acrylnagels overigens) wel een uitgroei omdat je eigen nagel natuurlijk gewoon blijft groeien, dus dan kun je het beter laten verwijderen en een nieuw laagje laten aanbrengen.

Wat te doen bij nagels bijten?

Wist je dat je als je nagels bij het beste nepnagels er overheen kunt aanbrengen? Deze bijt namelijk niet zo makkelijk af, en zo kun je direct wennen aan het hebben van lange nagels. Jouw eigen nagels zijn zo beschermd, en kunnen onder de nepnagel lekker groeien en weer gezond worden. Het is een hele prettige en makkelijke manier om te stoppen met nagelbijten. Dus bijt jij al jaren en vindt je het genoeg geweest? Laat deze nagelstyliste dan eens acryl nagels aanbrengen over de jouwe, dan ben je binnen no-time gestopt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *