Kapper Vinkeveen

Kapper Vinkeveen

Soms kijk je in de spiegel en denk je: het is weer tijd om mijn haar te laten knippen in Vinkeveen. Of natuurlijk ergens anders in het land, als je niet in de buurt van Vinkeveen woont. Het zou natuurlijk gek zijn als je zelf in Terneuzen woont om dan naar de kapper in Vinkeveen te gaan. Tenzij dit een uitmuntende haarkapper is natuurlijk, bijvoorbeeld Jack’s Hairdesign of een andere kapperszaak daar in de buurt. Maar goed, als je eenmaal weet waar je naar toe wilt gaan om je haren te laten knippen, dan is het zaak om uit te zoeken wat je precies wilt laten doen. Neem hier even de tijd voor.

Wat wil je precies?

WIl je namelijk alleen de puntjes knippen, zodat je coupe er weer goed en fris uitziet? Wil je het ook gelijk laten wassen en stijlen? Of is het misschien weer eens tijd voor een compleet nieuwe look, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Als je vaker bij dezelfde kapper komt, is het makkelijk om gewoon te zeggen: “hetzelfde als altijd, Karin”. Als je kapster Karin heet, natuurlijk. Omdat je er vaker komt, weet de kapper of kapster dan precies wat je wilt. Dat scheelt weer tijd. Maar als je eens iets anders wilt qua haarstijl, of als je naar een nieuwe kapperszaak gaat waar ze je nog niet kennen, dan is het de moeite om een plaatje mee te nemen van een kapsel dat je graag zou willen hebben. Dit kan een uitgeprinte afbeelding zijn of een plaatje dat je via je smartphone laat zien.

Past het kapsel wel bij mij?

Op deze manier krijgt de haarprofessional een idee van het kapsel dat je wilt. Vervolgens zal hij of zij nog wel met je gaan overleggen, als het een goede kapper of kapster is, of dit kapsel wel bij je zal staan. Hierbij wordt gekeken naar de vorm van je gezicht, je soort haar en je leefstijl. Door hier allemaal rekening mee te houden, loop jij aan het eind van de knipbeurt vrolijk en fluitend de deur uit, met een hoop meer zelfvertrouwen omdat je haar perfect zit en omdat het kapsel bij je past.

Verschillende haarbehandelingen

Het is wel handig om van te voren eventjes uit te zoeken welke behandelingen de desbetreffende kapperszaak allemaal aanbiedt en tegen welke prijzen. Hier wil namelijk nog weleens verschil in zitten. Bij sommige zaken kan je alleen je haren laten knippen en wassen, terwijl je bij andere zaken ook je wenkbrauwen kan laten epileren, je baard kan laten trimmen, je gezicht kan laten scheren, een permanent kan nemen en dat soort behandelingen meer. Bel de kapperszaak dus even op of kijk van te voren eventjes snel op hun website om een idee te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *