Wat doet horecabeveiliging?

Horecabeveiliging

In uitgaansgelegenheden zoals barren en clubs is het hebben van horecabeveiliging onmisbaar. Beveiligers als deze zijn in te huren bij een bedrijf als R&A Beveiliging BV. R&A staat voor ‘respect’ en ‘awareness’. Hiermee wordt bedoelt dat de beveiligers snel en adequaat handelen, maar altijd met respect naar de medemens toe. Met het inhuren van een horecabeveiliger weet jij als eigenaar van een club, bar, restaurant of caf√© zeker dat zowel jij en je medemerkers als de gasten zich veilig voelen. Daarnaast kan jij je op deze manier focussen op de verkoop van drinken en eten en het aansturen van je medewerkers. Het handhaven van de veiligheid laat je over aan de horecabeveiligers.

 

Diensten van horecabeveiliging

Als eigenaar van een club of bar kan jij zelf kiezen waar en wanneer jij een horecabeveiliger van R&A Beveiliging inzet. Meestal worden beveiligers in de avond en nacht ingezet, maar het is ook mogelijk om deze overdag in te huren. Met name in de Coronatijd is er een stijging van het aantal verhuren van horecamedewerkers in de ochtend of middag te zien. Deze beveiligers zorgen ervoor dat iedereen afstand houdt en dat jouw horecazaak gewoon draaiende kan blijven. De meeste verhuur van horecabeveiligers vindt in de avond plaats. Als eigenaar van een zaak ben jij druk bezig met het aansturen van je personeel, dit maakt het lastig om ook nog eens alle gasten in de gaten te houden. Een horecabeveiliger doet dit voor jou en zorgt dat er geen problemen in jouw club of bar bestaan. Denk hierbij aan ruzies of vechtpartijen. Jij kan je focussen op de verkoop van drankjes, terwijl de beveiliger ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

 

Huren van een horecabeveiliger

Bij R&A Beveiliging ben je aan het juiste adres voor het huren van een horecabeveiliger. Of je nou in een bar, club, restaurant of lunchcafé werkt; de beveiligers van R&A zijn overal inzetbaar. Via de website is het mogelijk om een beveiliger voor een bepaalde datum of meerdere data in te huren. Jij boekt, R&A Beveiliging BV regelt het. Daarnaast is het ook mogelijk om zowel telefonisch als per mail contact met een van de medewerkers op te nemen. Heb je bijvoorbeeld een grote partij waar meerdere beveiligers voor nodig zijn? Geef dit dan van tevoren aan bij het beveiligingsbedrijf, dan zullen zij ervoor zorgen dat jouw partij voorzien is van het aangevraagde aantal beveiligers. Ook voor andere vragen kan je bij de medewerkers terecht. Zij zullen proberen jou zo goed mogelijk te helpen. Wanneer je horecabeveiliging bij R&A Beveiliging geboekt hebt weet je zeker dat jouw horecazaak veilig is en dat alles op rolletjes zal lopen. Jij regelt de horeca, zij regelen de beveiliging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *